Φωτεινά Γράμματα

Φωτεινά Γράμματα

Σε αυτές τις επιγραφές (μονής ή διπλής όψης) η ιδιαιτερότητα που υπάρχει είναι ότι δεν έχουμε φωτισμό σε όλη την επιφάνεια. Με ειδικά αυτοκόλλητα υλικά (μη φωτοδιαπερατά) αλλά και με τη χρήση etalbond έχουμε φόντο που δε φωτίζει και αντίστοιχα τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν φωτεινά. Φωτεινά γράμματα, όπως και η εταιρική σας ταυτότητα πλέον ξεχωρίζει σε μία επιγραφή με σκοτεινό φόντο καθώς ο φωτισμός δεν περνάει, σε αντίθεση με τα γράμματα η άλλα στοιχεία  που είναι φωτιζόμενα. 

Η κατασκευή μπορεί να γίνει είτε με προφίλ αλουμινίου περιμετρικά και στην όψη το αντίστοιχο block out υλικό ή και ολόκληρη με το etalbond (στο οποίο πραγματοποιείται στραντζάρισμα) για να γίνει γύρισμα περιμετρικά και να δημιουργήσει το σόκορο.
Μπορούν να βαφτούν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων  , όπως επίσης και να συνδυαστούν και με ανάγλυφα γράμματα. Επίσης, ανάλογα με την συνολική διάσταση – αλλά και από το περιεχόμενο του εικαστικού, μια block out επιγραφή μπορεί να γίνει και ολόκληρη από plexiglass (μαύρο έγχρωμο ή γαλακτερό) με επικόλληση αυτοκόλλητου βινυλίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά

Τα έργα μας

Spotlight Επιγραφές

 

Επικοινωνία

Τηλ. 2310 684071 – 6944752599

Email: kspotlight@yahoo.gr

Αγίου Πέτρου 16, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη (Δίπλα στο EuroKteo)

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00-19.00

Σαββάτο: 09.00-17.00

Κυριακή: Κλειστά